• Nederlands
  • English
Project Schoutenwerf - Premium woonhuizen aan de monding van de Vecht

Unieke luxe loft appartementen, penthouses en woningen aan het water in historisch Muiden

Naast het centrum van de vestingstad wordt in oud-industriële scheepswerf sfeer een bijzondere woonbeleving gecreëerd in circa 50 loft appartementen, penthouses en woningen met studio.

Vanaf uw balkon en het mediterraan terras heeft u een prachtig uitzicht op de monding van de rivier de Vecht, de oude haven, de Groote Zeesluis, de statige Herengracht, het gezellige stadshart en het Muiderslot. Uw boot voor de deur en uw auto onder de woning in de garage. Dit alles rustig en toch centraal gelegen nabij Amsterdam. Direct aan het IJsselmeer en omringd door natuur- en recreatie gebieden. Ideaal voor de watersporter en natuurliefhebber.

Muiden ligt aan de zuidkust van de voormalige Zuyderzee. Een parel in het groene en blauwe hart van Nederland. Ieder jaargetijde is hier bijzonder, vanaf zonsopkomst op uw balkon tot zonsondergang.
SCHOUTENWERF, "MOOIER KUNT U NIET WONEN".

INFORMATIE UP-DATE

Eind juni 2015 zijn de plannen gepresenteerd aan de vele geïnteresseerden en omwonenden. Dit resulteerde in warme enthousiaste reacties. In 2016 zijn de plannen in overleg met de gemeente gefinetuned voor de procedurele afronding. Zodra dit is afgerond, zullen geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven worden geïnformeerd. Start bouw is nu voorzien voor eind 2018. De Preferred Suppliers B&O Hegeman en Gira schakelmateriaal zullen in hun showrooms graag vervolg audio/domotica presentaties geven voor de integratie van push-button gemak. Zie ook Nieuws en Project / Planning.

Films

Foto's

Project

Boeken